Smart Closing Systems

cropped-logo-SCSv5.png

In perioada 27 martie 2023 – 28 aprilie 2023, acceseaza PROMOTIA TAHOMA GRATIS, pentru toate comenzile cu cel putin 5 rulouri echipate cu motoare Somfy IO.

Termeni și condiții utilizare website

 

Vă mulţumim pentru interesul acordat paginii noastre de website!

În vederea unei colaborări corecte şi de lungă durată, Cristal Cont Ral Srl SRL vă recomandă să analizaţi cu atenţie termenii şi condiţiile de utilizare a paginii web pentru a beneficia de o experienţă optimă şi adecvată a serviciilor prezentate pe site-ul nostru. Accesarea şi utilizarea website-ului implică acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

În vederea promovării unor servicii profesioniste, conform normelor legale în vigoare, Cristal Cont Ral Srl SRL îşi rezervă dreptul de a modifica prevederile expuse mai jos, fără o notificare prealabilă către utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului, accesând pagina „Termeni şi condiţii” în orice moment.

Aspecte generale privind utilizarea site-ului Cristal Cont Ral Srl SRL

Prin utilizarea site-ului https://scsystems.ro/veţi avea acces la o serie de informaţii generale privind istoricul, echipa Cristal Cont Ral Srl SRL, serviciile oferite şi tehnologiile utilizate.

I.    Servicii

Website-ul https://scsystems.ro/ reprezintă o platformă online de informare a utilizatorilor cu privire la serviciile oferite de Companie potenţialilor clienţi. Astfel, utilizatorii vor descoperi informaţii utile cu privire la tipurile de activităţi pe care Cristal Cont Ral Srl SRL le desfăşoară în mod specific pentru fiecare categorie de clienţi, în raport de necesităţile acestora: municipalităţi, domeniile industriale, societăţi comerciale, populaţie. În acest sens, veţi avea acces la informaţii privind portofoliul Companiei de clienţi fideli şi mulţumiţi, localităţile deservite şi activităţile desfăşurate în sprijinul populaţiei.

II.    Filiale

Site-ul oferă utilizatorilor informaţii privind localizarea filialelor deschise pe teritoriul României şi dotările fiecărui centru de colectare stabilit în România.

III.    Tehnologii

De asemenea, prin intermediul site-ului, utilizatorii vor avea posibilitatea de a analiza tehnologiile folosite de Cristal Cont Ral Srl SRL în desfăşurarea activităţilor de colectare, depozitare transport şi alte servicii specifice în domeniul colectării deşeurilor.

IV.    Cariere

Prin intermediul website-ului, utilizatorii interesaţi vor avea oportunitatea de a analiza diverse oferte de muncă disponibile în cadrul Companiei. În acest sens, utilizatorii vor avea acces la informaţii privind valorile Companiei în relaţiile de muncă, întrebări frecvente pentru care au fost prezentate o serie de sfaturi şi recomandări referitor la procesul de recrutare. Totodată, candidaţii interesaţi de oportunităţile de muncă oferite de Compania vor avea posibilitatea de a aplica online prin intermediul formularului pus la dispoziţie pe website. Datele personale colectate în cadrul procesului de recrutare vor fi procesate conform politicii de confidenţialitate (a se vedea politica de confidenţialitate –https://scsystems.ro/politica-de-confidentialitate/ ) şi nu vor fi utilizate în alte scopuri.

V.    Noutăţi

De asemenea, accesând pagina web a Companiei, utilizatorii vor avea posibilitatea de a studia diverse noutăţi privind activităţile Companiei şi implicarea în societate conform activităţii specifice.

VI.    Compania

Utilizarea site-ului presupune inclusiv accesul la informaţii generale privind istoria, structura acţionariatului, management, date şi cifre şi principiile de calitate aplicate de Companie în desfăşurarea activităţii specifice.

VII.    Contact

Utilizatorii vor avea acces la datele de contact publicate pe website-ul Companiei şi vor avea posibilitatea de a transmite sugestii şi comentarii prin intermediul formularului de contact pus la dispoziţie în secţiunea contact.

Drepturi de autor

Conţinutul prezentat pe site aparţine Cristal Cont Ral Srl SRL şi este protejat conform legislaţiei specifice în domeniul proprietăţii intelectuale şi industriale. În atare condiţii, utilizatorii vor avea dreptul de a utiliza informaţiile prezentate în cadrul site-ului strict şi exclusiv cu caracter informativ. Întegul conţinut aparţinând site-ului, inclusiv texte, grafică, logo, icon şi imagini, reprezintă drepturi de autor aflate în proprietatea Cristal Cont Ral Srl SRL şi nu pot fi folosite de utilizatori fără acordul expres şi scris al Companiei.

În cazul în care sesizaţi orice incident vizând domeniul proprietăţii intelectuale, avem rugămintea să ne informaţi în cel mai scurt timp prin intermediul formularului de contact publicat în cadrul secţiunii contact.

Limitarea răspunderii

Compania nu îşi asumă răspunderea pentru informaţiile, documentele şi ofertele pe care le comunicaţi către Cristal Cont Ral Srl SRL. Prin urmare, utilizatorii îşi asumă răspunderea exclusivă că orice date transmise Companiei prin intermediul site-ului respectă legislaţia specifică în vigoare, drepturile de proprietate intelectuală şi orice alte drepturi ale Companiei şi ale terţelor părţi implicate, nu conţin informaţii eronate şi nu sunt afectate de viruşi sau alte erori care pot produce prejudicii Companiei. De asemenea, utilizatorii au drept de a utiliza site-ul exclusiv în interes personal şi, prin urmare, îşi asumă în mod personal şi exclusiv răspunderea că datele şi informaţiile comunicate Companiei nu aparţin unor terţe părţi care nu şi-au exprimat acordul în mod expres în acest scop.

Prelucrarea datelor personale

Securitatea și confidențialitatea informațiilor Dumneavoastră reprezintă prioritatea principală a Cristal Cont Ral Srl SRL, care se angajează să protejeze confidențialitatea tuturor persoanelor care utilizează serviciile noastre și informațiile personale. Și angajații noștri sunt, de asemenea, obligați să păstreze secretul datelor cu care intră în contact.

Prelucrarea și utilizarea datelor are loc în conformitate cu Regulamentul general al UE privind protecția datelor („RGPD”) și cu politica de confidenţialitate publicată pe site. În continuare veți găsi mai multe informații despre utilizarea datelor Dumneavoastră în cadrul secţiunii privind politica de confidenţialitate.

Alte indicații

Rețineți că transmiterea de date prin Internet (de exemplu, atunci când comunicați prin e-mail) poate avea vulnerabilități de securitate. Nu este posibilă protecția completă a datelor de la terți. Folosirea datelor de contact comunicate de către terți în scopul trimiterii materialelor publicitare și informațiilor nesolicitate este astfel exclusă în mod expres. Operatorii paginilor își rezervă în mod expres dreptul de a iniția acțiuni în justiție în cazul trimiterii nesolicitate a informațiilor publicitare, cum ar fi e-mailurile spam.

 

Plugin-uri şi cookies

Website-ul utilizează o serie de plugin-uri şi cookies în vederea optimizării corespunzătoare a paginii web. În acest sens, vă rugăm să studiaţi cu atenţie informaţiile prezentate în cadrul secţiunii privind politica de confidenţialitate. Pe această cale, vă informăm că site-urile pentru care au fost implementate plugin-uri pe website-ul Companiei au reglementat, cel mai probabil, termeni şi condiţii şi politici de confidenţialitate diferite de abordarea site-ului www.scsystems.ro. Prin urmare, Compania nu îşi asumă răspunderea pentru modul în care aceste site-uri au optat să respecte reglementările legale privind colectarea şi utilizarea datelor personale, pentru informaţiile prezentate sau pentru orice alte prejudicii cauzate utilizatorilor în urma accesării site-urilor respective.