Smart Closing Systems

cropped-logo-SCSv5.png

DAVOS
Porti de acces si garduri din aluminiu

  • Porti de acces si garduri din aluminiu

    Davos

Compact

Porti si garduri din aluminiu simple si discrete In lumea Davos, Colectia COMPACT este reprezentata de modelele care folosesc ca principal element de umplere profilul COMPACT imbinat fara spatii. Nu putem fugi de realitate, dar putem pune granite intre vietile noastre private si exterior, cu majoritatea portilor si gardurilor de aluminiu apartinand Colectiei COMPACT. Pentru cei care nu iubesc monotonia, pentru cei indrazneti, avem si modele cu zone aerisite in Colectia COMPACT.

Prisma

Calitate si un strop de magie pentru portile si gardurile din aluminiu Gandit parca de un iluzionist, modelul Prisma este la limita intre plin si aerisit. Mascheaza de minune orice univers interior pe care il delimiteaza si in acelasi timp lasa aerul sa circule. Si probabil va veti intreba daca este bine sau rau. Este foarte bine in cazul rafalelor puternice, mai ales cand avem porti de mari dimensiuni. Iar sub aspectul vizibilitatii. In plus privirile indiscrete cu greu vor putea distinge franturi de imagini, doar daca privesc sub anumite unghiuri.

Supreme

Urmatorul nivel in porti si garduri din aluminiu Eleganta desavarsita si stilul unic se reunesc in lumea Davos sub acest nume – SUPREME. Aceasta colectie este pentru cei cu gusturi rafinate, pentru cei care vor sa se distinga din multime si pentru cei care pun pret in egala masura pe calitate si estetica desavarsita. Astfel, SUPREME inseamna ansambluri de profile striate Wave, in combinatie cu profile Chrome din aluminiu cu aspect de inox lucios.