Smart Closing Systems

cropped-logo-SCSv5.png

Colectia COMPACT

Porti si garduri din aluminiu simple si discrete

In lumea Davos, Colectia COMPACT este reprezentata de modelele care folosesc ca principal element de umplere profilul COMPACT imbinat fara spatii. Nu putem fugi de realitate, dar putem pune granite intre vietile noastre private si exterior, cu majoritatea portilor si gardurilor de aluminiu apartinand Colectiei COMPACT. Pentru cei care nu iubesc monotonia, pentru cei indrazneti, avem si modele cu zone aerisite in Colectia COMPACT.

MODELE
- porti si garduri din aluminiu -

TIPURI CONSTRUCTIVE

Fiecare curte are formă, dimensiunea și specificul ei. Din acest motiv și porțile din aluminiu Davos pot avea diferite modalități de deschidere.

 

Poarta pietonala

Întâlnită în aproape orice curte. Standard echipată cu sistem de închidere manuală și mâner fix la exterior, iar la interior, mobil. Foarte ușor de aplicat yala electromagnetică pentru a putea fi comandată din interfon sau prin sistem de control acces.

Poarta Batantă
Unii le mai numesc și “porți pe balamale”. Sunt în general construite din două canate, pentru a evita eforturi mari pe balamale și spații largi de deschidere. În anumite situații pot fi și într-un canat. Standard sunt pregatite pentru fixarea automatizării. Oferim sistem de închidere manuală, la cerere.
Poarta cu canate inegale
Propunem această variantă în situația în care deschiderea este suficientă pentru o poartă batantă, dar insuficient pentru două ansambluri de porți, batantă și pietonală. În situația în care spațiul ne permite, recomandăm poarta pietonală separată, întrucât în cazul unei porți cu dublu rol, pietonal și auto, automatizarea va fi inutil complicată
Poarta Culisantă
Pretabilă în special deschiderilor largi, culisarea se face pe șina montată sub poartă. Pentru culisare, în lateralul golului, este necesar un spațiu mai mare decât golul. Standard pretabilă automatizarii. Vă oferim sistem de închidere manuală, la cerere.
Poarta Autoportantă
Pretabilă în special deschiderilor largi și zonelor cu multă zăpadă, pentru că poarta nu are contact cu solul. Pentru culisare, în lateralul golului, este necesar un spațiu considerabil mai mare decât golul. Standard pretabilă automatizării. La cerere oferim sistem de închidere manuală.

ECHIPARE STANDARD

Fie că ne referim la o poartă din aluminiu pietonală sau batantă ori culisantă, echiparea standard cuprinde toate acele elemente care fac poarta funcțională. În cazul porților care urmează să fie automatizate, elementele de închidere nu sunt necesare, deci nu vor fi prezente. Însă pregătirea pentru automatizare va echipa aceste porți. În continuare am făcut o trecere în revistă a câtorva dintre aceste elemente.

Opritor central
Este elementul care sprijină porțile batante cu două canate în poziția închis. Poate fi un simplu opritor, iar pentru porțile din aluminiu acționate manual poate fi elementul care încuie poarta
Dispozitiv ghidare poartă culisantă
Porțile culisante pe șină sau autoportante au nevoie să fie susținute în partea superioară. Elementul care culisează pe o șină atașată porții, permite deplasarea menținând verticalitatea.
Mânere standard
Intră ca echipare standard pentru porțile pietonale, care pe lângă mânere, au și broască, cilindru, rozete cilindru. Varianta propusă standard presupune mâner fix la exterior și mobil la interior.
Opritor poartă culisantă
Pentru o delimitare a cursei în sensul de deschidere se foloseste acest opritor.
Balamale standard
Echipează portile din aluminiu batante și implicit cele pietonale. Sunt făcute dintr-un aliaj foarte rezistent, permit facil reglajul porții și sunt vopsite în culoarea porții.
Ansamblu închidere culisantă
Pentru o fixare a porții în poziția închis, se foloseste acest ansamblu. Practic reprezintă un opritor și o rigidizare suplimentară a porții în partea opusă dispozitivului de ghidare.

ACCESORII OPTIONALE

Dotări pentru confort

Home, sweet home. Dar cum ar putea fi dulce fără confort? Stai fără grijă, porțile din aluminiu Davos se pot automatiza. Fie că este vorba de porțile de acces auto, unde avem diverse variante de automatizări, sau de portile pietonale unde deblocarea se poate face cu o yală electromagnetică, avem soluții. Pe lângă acestea se pot adăuga interfoane sau videointerfoane ori diverse dispozitive de control acces.

 

Cutie poștală

Corespondența, ne-am gândit și la acest aspect. Soluția propusă este o fantă de aluminiu la exterior, iar pe partea opusă se afla cutia al cărei capac se deschide la interior. Ansamblul cutiei poștale se montează de preferință pe un panou de gard fix, dar se poate monta și pe porți.

Automatizare porți batante
Aproape ca nu ne mai imaginăm o poartă de acces auto neautomatizată. Și e normal să fie așa. De aceea porțile sunt pregătite pentru a putea fi automatizate. Vă putem oferi și automatizarea.
Automatizare porți culisante
Fie că e vorba de poarta din aluminiu culisantă pe șina sau poarta culisantă autoportantă, automatizarea este aceeași.
Stâlpi
Atât porțile cât și panourile de gard din aluminiu pot fi fixate de stâlpi metalici, din oțel, sau din beton. Fixarea celor metalici se face prin îngropare sau cu flanșe. Pot fi și stâlpi de mascare, care ascund practic elementul de rezistență
Amortizor
Este folosit la porțile pietonale și are rolul de închidere. Poate fi integrat în balama doar când poarta e fixată pe stâlp metalic. Pentru stâlpi de dimensiuni mari se folosește varianta aplicată.
Opritor cu blocare porți batante
Delimitează cursa și în același timp fixează poarta batantă în poziția deschis. Folosite în special în cazul porților batante manuale.
Opritor porți batante
Delimitează cursa porților batante în poziția deschis, utile în special în cazul rafalelor de vânt.

ELEMENTE DECOR

Personalizări

Gama de elemente de decor prezentată ilustrează variante semi-standardizate. În realitate există un spectru mult mai amplu de posibile personalizări.

 

Decor inox

Variante de personalizare propuse de Davos. Prezentăm în imaginea alaturată trei dintre variantele de decoruri aplicate. În general se aplică la exterior pe porți din Colecția COMPACT.

Mâner tip bară – I 1000
Elegant prin înalțimea sa și prin finisajele perfecte. Este construit din inox satinat, are dimensiunea de 1 m și poate înlocui mânerul exterior standard. Nu deschide independent poarta fiind mâner fix.
Mâner Decor – L 90
Elegant și ferm. Aceasta este senzația pe care o ai când privești sau atingi acest mâner care are înalțimea egală cu a porții. Varianta standard este anodizată dar poate fi și vopsit. Îl recomandăm pe partea exterioară a porților pietonale, bineînteles ca o variantă fixă de mâner.
Profile anodizate Compact
Chiar și modelele simple pot avea elemente anodizate. În imagine model Vario cu două Profile COMPACT anodizate.
Profile anodizate Long 61
Daca în cazul Profilelor COMPACT putem personaliza zonele pline, iată că în cazul Long 61 putem personaliza și zonele aerisite. În imagine un detaliu pe profilele anodizate din cadrul unei porți COMPACT – Idea.

PALETA CROMATICA

Culorile Davos

Nu lăsăm nimic la voia întâmplării și suntem hotărâți să vă ajutăm să găsiți cu adevărat soluția care vi se potrivește din toate punctele de vedere. Așadar, vă punem la dispoziție și o gamă de culori suficient de variată încât să puteți armoniza întreg ansamblul.

Culorile Standard

Nuanțe atât de iubite încât au devenit „clasice” în universul Davos. Iar aceasta înseamnă că se livrează în cel mai scurt timp posibil și sunt cele mai prietenoase cu bugetul. Culorile Standard sunt vopseluri premium, mate, puțin metalizate și structurate.

Rust - Standard
Anthracite - Standard
White Structured Ral 9016 - Standard

Culorile Standard Speciale

Disponibile la cerere pentru cei care își doresc o notă mai personală, doar că pot avea nevoie de puțin timp în plus pentru livrare și costurile sunt ceva mai ridicate. Deși cele mai economice și cu cel mai scurt termen de livrare, Culorile Standard Speciale sunt vopseluri premium, mate, puțin metalizate și structurate.

Greyblue - Standard Special
Alicante - Standard Special
Oasis - Standard Special
Sand - Standard Special
Green - Standard Special

Imitație Lemn

Ceea ce e mai bun din lumea decorurilor clasice, dar și moderne totodată. Cu aspect de lemn și durabilitatea aluminiului, fără întreținere periodică, posibil printr-o tehnologie mai complicată care presupune și o diferență de preț față de vopsirea standard.

Stejar auriu - Imitație Lemn
Stejar închis - Imitație Lemn
Nuc - Imitație Lemn

Orice Culoare

Credem în ideea de produs personalizat încât vă oferim posibilitatea de a alege orice nuanță iubiți. Va fi nevoie de puțină răbdare și de un buget mai generos. Vopsirea se realizează în câmp electrostatic respectând standardul de calitate Qualicoat

Tablă perforată perfectă pentru voi

Pentru că diferitele categorii de profile se pot combina în doar atât de multe feluri, vă puteți personaliza și mai creativ modelul preferat cu table perforate pentru zonele aerisite, table disponibile în mai multe culori și cu diferite forme pentru perforații.

 

Utilizare

Tabla perforată se poate regăsi la diverse modele precum: Asymetrique, Idea, Magneto, Fluence, Vision sau pentru personalizări diverse. Totodată modelele de perforații pot fi personalizate.

TP Linii
Eleganța se naște din lucruri simple, așa că un model de tablă perforată cu linii drepte s-ar putea să fie exact ce și cât trebuie pentru o notă distinctivă de rafinament
TP Spirală
Unduitoare și hipnotică, spirala nu poate să nu atragă atenția asupra oricărui design în care apare. În plus, curbele dau o notă ceva mai caldă unui ansamblu ușor rece.
TP Geometric
Perforații cu modele geometrice pentru cei care își doresc ceva mai multă complexitate, dar fără să își încarce artificial și excesiv designul zonei care se dește aerisită.
TP Cercuri
Cercurile – formele geometrice ideale, versatile, ușor de integrat în orice sistem și perfecte pentru a îmblânzi liniile drepte și dure ale cadrului format din profile rectilinii.
TP Pătrate mici
Forma în care se unesc cel mai frumos liniile când se intersectează – unghiuri drepte și laturi egale. Patru la număr, echilibrat, pătrat. Pătrate mici – pentru discreție
TP Pătrate mari
Pentru cei care au motive bune să își dorească să se remarce clar și tăios – forme geometrice mari, drepte, cu simetrie perfectă, toate într-o zonă aerisită cu atitudine

Preturi de la 735 Euro

Completeaza formularul de mai jos si vei primi oferta de pret!