Smart Closing Systems

cropped-logo-SCSv5.png

Plase de protectie impotriva tantarilor

Incaperi 100% protejate, fara grija tantarilor

Plasele de protectie impotriva tantarilor oferite de MCA sunt mai mult decat un accesoriu care se potriveste perfect ferestrei tale. Pe langa protectia eficienta pe care o asigura impotriva tantarilor, acestea prezinta si o serie de alte avantaje precum:

  • permit aerisirea incaperii in orice moment al zilei cu un flux de aer in-out optim, actionand ca o bariera impotriva impuritatilor, prafului si a polenului;

  • asigura un aport optim de lumina naturala in camera si ofera o buna vizibilitate spre exterior, avand in acest sens o densitate optima a sitei;

  • sunt foarte rezistente in timp si sunt usor de instalat, fiind insotite la vanzare de fisa tehnica aferenta;

  • se intretin usor si se actioneaza facil.

Plasele de protectie impotriva tantarilor din portofoliul MCA au o garantie de 24 de luni si te ajuta sa te bucuri de natura in deplina siguranta.

Profita acum de o reducere de 25%

Da click pe Calculatorul de pret si configureaza acum plasele de protectie importriva insectelor pentru casa ta!

Tipuri de plasa

Rulou vertical

Plasele de protectie impotriva tantarilor tip rulou vertical au deschidere verticala si sunt unele dintre cele mai populare solutii de protectie, fiind considerate o solutie optima de protectie pentru orice fereastra.

Rulou orizontal

Plasa de protectie impotriva tantarilor tip rulou orizontal oferite de MCA sunt disponibile in doua variante constructive si se disting prin usurinta cu care sunt actionate.

Tip usa

Plasele de protectie impotriva tantarilor tip usa, cu deschidere batanta, sunt recomandate, in principal, pentru instalarea la balcoane si terase. Modelele comercializate de SCS se pot utiliza impreuna cu rulourile exterioare din aluminiu.

Tip plisse

Plasele de protectie impotriva tantarilor tip plisse, cu deschidere culisanta se remarca in portofoliul MCA prin instalarea foarte usoara - inclusiv in spatii cu deschideri de dimensiuni mari - precum si prin usurinta in exploatare.

Tip plisse, cu deschidere bidirectionala

Plasele de protectie tip plisse, cu deschidere in ambele sensuri, din portofoliul MCA, sunt recomandate pentru instalarea la usi si ferestre de dimensiuni mari, montajul realizandu-se foarte usor.

All-in-one

Plasa de protectie impotriva tantarilor de tip all-in-one este o solutie pe care MCA o considera ideala pentru ferestre intrucat se monteaza usor.

Profita acum de o reducere de 25%

Da click pe Calculatorul de pret si configureaza acum plasele de protectie importriva insectelor pentru casa ta!