Tahoma switch

975,00 lei

De la aplicația inteligentă până la automatizarea casei – cea mai completă și evolutivă experiență conectată cu ecosistemul TaHoma

– De la o simplă apăsare de buton, la control prin aplicație, până la control vocal, TaHoma switch oferă o soluție inteligentă, scalabilă și accesibilă.

– TaHoma switch controlează produsele Somfy și ale marcilor partenere (sisteme de umbrire, rulouri și obloane, uși, porți, sisteme de încălzire, sisteme de iluminat, camere, sisteme de alarmă și multe altele) pentru mai multă siguranță, eficiență energetică și confort sporit în fiecare zi.

– Integrând astăzi peste 280 de game de echipamente și 21 de mărci majore de echipamente pentru locuință, oferă una dintre cele mai complete experiențe de casă inteligentă.

– Datorită integrării native a protocoalelor io-homecontrol, RTS și Zigbee 3.0, împreună cu compatibilitățile în cloud, TaHoma switch este o soluție evolutivă, care permite oamenilor să adauge echipamente în funcție de nevoi.

– TaHoma switch este, de asemenea, compatibil cu Google Assistant, Amazon Alexa și Apple Homekit extinzând experiența utilizatorului la control vocal.

Soluție Evolutivă Smart Home

– Compatibilă astăzi cu mai mult de 280 de game de echipamente dintre toate produsele Somfy și mărcile majore pentru locuință, precum și cu asistenții vocali precum Apple Homekit, Google Assistant și Amazon Alexa, TaHoma switch este menită să fie cea mai completă soluție inteligentă pentru casă de pe piață .

– Fie că sunteți un începător sau un utilizator avansat care locuiește într-o casă sau un apartament, indiferent de dimensiunea instalației și de numărul de echipamente, TaHoma switch va fi foarte ușor de utilizat.

Credit module tbi bank 3.4.0

244.26 Lei x 4 rate

SKU: 1870594 Categorii: , Etichete: , ,

Descriere

Unitate de control inteligent TaHoma Switch

Primul control inteligent pentru centralizarea și conectarea echipamentelor din locuință.

Unitatea de control inteligent TaHoma Switch este soluția perfectă pentru centralizarea și conectarea echipamentelor din locuință, oferind o experiență de automatizare completă și convenabilă. Acesta este primul control inteligent dezvoltat de Somfy, un lider în domeniul soluțiilor pentru casă inteligentă.

Cu ajutorul TaHoma Switch, poți controla și gestiona aproape 300 de produse Somfy, asigurându-ți un control complet asupra diferitelor aspecte ale casei tale. Iată doar câteva exemple de echipamente compatibile:

  1. Rulouri: Poți controla și programa rulourile pentru a se ridica și coborî automat în funcție de preferințele tale sau de programul zilnic.
  2. Jaluzele și perdele: TaHoma Switch îți oferă posibilitatea de a ajusta jaluzelele și perdelele în funcție de nivelul de lumină sau de preferințe personale.
  3. Pergole și copertine: Poți controla copertinele și pergolele pentru a adapta nivelul de umbră și de protecție solară în funcție de nevoi.
  4. Porți și uși de garaj: TaHoma Switch facilitează controlul și monitorizarea porților și ușilor de garaj, oferindu-ți posibilitatea de a le deschide și închide de la distanță.
  5. Lumini și prize: Poți controla iluminatul și prizele inteligente pentru a crea ambientul dorit și a economisi energie prin programarea scenariilor personalizate.
  6. Camere și alarme: TaHoma Switch te ajută să monitorizezi și să controlezi camerele de supraveghere și sistemul de alarmă, asigurând siguranța locuinței tale.
  7. Încălzire și termostat: Poți ajusta temperatura și programul de încălzire prin conectarea la sistemele de încălzire și termostatele compatibile.
  8. Senzori (climat și supraveghere): TaHoma Switch permite integrarea și gestionarea senzorilor de climă și de securitate pentru a crea un mediu sigur și confortabil.
  9. Muzică și asistenți vocali: Prin integrarea cu asistenții vocali și sistemele audio, TaHoma Switch îți oferă posibilitatea de a controla redarea muzicii în diferite camere ale casei tale.

Cu TaHoma Switch, ai posibilitatea de a controla și gestiona toate aceste echipamente de la distanță, prin intermediul unei aplicații mobile intuitive. Poți crea programe și scenarii personalizate, controla dispozitivele individual sau grupat, precum și monitoriza starea și consumul de energie al echipamentelor tale.

Unitate de control inteligent TaHoma Switch :reprezintă soluția ideală pentru transformarea casei tale într-o locuință inteligentă, oferindu-ți confort si siguranta.

Informații suplimentare

Greutate1 kg
Dimensiuni10 × 5 × 5 cm

Brand

Somfy

Somfy este o companie franceză, lider mondial în domeniul său de activitate, pionier al soluţiilor pentru casa conectată și motorizare, cu o istorie de activitate de 50 de ani. Prin portofoliul de produse Smart Living și soluţiile noastre deschise și interconectate, care permit realizarea unei locuinţe inteligente, propunem un nou mod de viață, accesibil tuturor, sursă de confort, siguranță, economie de energie și stare de bine. storia grupului este strâns legată de inovare, aceasta reprezentând unul dintre pilonii companiei, ai cărei fondatori, cu aproape 50 de ani în urmă, au anticipat potențialul de dezvoltare la nivel mondial al unei piețe care încă nu exista: motorizarea sistemelor de umbrire. De atunci, Somfy a continuat să se dezvolte prin inovații succesive: automatizare, crearea Tehnologiei Radio Somfy®, centralizarea modului de control al echipamentelor și, în prezent, digitalizarea ofertei. A fi aproape de clienții noștri face parte din ADN-ul Somfy.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tahoma switch”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…